O NAMA

Slide 2
Slide 1

Hidroenergo je preduzeće osnovano 2011. godine u Banjaluci s vizijom postizanja i održavanja najviših standarda moderne stanogradnje, koji će biti dostupni prosječnom domaćem kupcu stana. Naša misija je savremena gradnja stambeno-poslovnih objekata i kompleksa i vrhunski nivo opremanja stambenih zgrada i stanova kako bi bili zadovoljeni najviši standardi stanovanja u 21. vijeku za porodice s djecom, parove i samce. Pored stanogradnje kao osnovne djelatnosti, Hidroenergo se uspješno bavi i investicijama, finansijskim i pravnim konsaltingom i izgradnjom industrijskih objekata.

U prvoj deceniji poslovanja stekli smo bogato iskustvo u radu i odnosima s poslovnim partnerima i klijentima. Razvili smo prepoznatljiv korporativni imidž zasnovan na našoj stalnoj dostupnosti i atraktivnim i preciznim projektima, uvijek realizovanim u zadatim rokovima, bez obzira na vremenske uslove i druge faktore uticaja koji realizaciju projekta prate. Takav pristup omogućio nam je poziciju na tržištu na koju možemo biti ponosni, naročito kada se osvrnemo na postignute rezultate stanogradnje u Ulici Milana Radmana i na lokaciji Hanioti u banjalučkom naselju Nova varoš.

Posebna vrijednost stambeno-poslovnih objekata i stanova koje gradi i oprema Hidroenergo ogleda se u jedinstvenom pristupu završnim radovima kojima se obezbjeđuje dugotrajan kvalitet za bezbjedno, udobno i komforno stanovanje. Fasade po sertifikovanim standardima visoke energetske efikasnosti, ulazna vrata stanova s protivprovalnom zaštitom, prvoklasna stolarija i vrhunska ostakljenja, visokokvalitetni podni materijali i besprekorno funkcionalan raspored u svakom stanu, bez obzira na kvadraturu, čine nas prepoznatljivim i konkuretnim, uprkos velikoj i jakoj konkurenciji.